THE SMART TRICK OF سردرد پشتو THAT NO ONE IS DISCUSSING

The smart Trick of سردرد پشتو That No One is Discussing

The smart Trick of سردرد پشتو That No One is Discussing

Blog Article

آیا سردرد پریودی می‌تواند علامتی از بیماری خطرناک باشد؟ خیر؛ سردرد پریودی کاملاً طبیعی است و به علت نوسان هورمون‌ها ایجاد می‌شود.

آقای دکتر سردرد شدیدی از دوران بچگی دارم اون دوران معمولا تا ۳ روز هم طول می‌کشید همراه با حالت تهوع شدید و استفراغ.

بسیاری از شما دچار سردردهای دوره ای یا مکرر می‌شوید. در طب سنتی یک سری غذاها به عنوان غذاهای سردردآور (مُصَدِّعات) شناخته می‌شوند که افراد با سردردهای مکرر یا سردردهای میگرنی باید حتی الامکان مصرف آن‌ها را خیلی محدود و حتی در صورت شدید بودن مشکل، از خوردن آن‌ها پرهیز کنند (مخصوصا در روزهایی که دچار سردرد هستند)

سردرد یکی از مشکلات رایجی است که گاهی با دارو درمان نشده و جایگزین دارو دعاست. در این پست بهترین دعا برای رفع سر درد شدید و میگرنی به صورت سریع الاجابه ارائه گردید.

سردرد شدید می‌تواند بسیار ناتوان‌کننده باشد و باعث شود شما نتوانید فعالیت‌های روزمره خود را به درستی انجام دهید.

اشتراک گذاری لینکداین واتس آپ تلگرام اشتراک گذاری با ایمیل چاپ دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

با این حال متخصصان با بررسی انواع سردردهای میگرنی، شکل بروز آن‌ها و نوع حملات، روش‌های مختلفی را برای مهار میگرن به کار گرفته‌‎اند که در برخی موارد به بهبود علائم و کاهش سردرد پایدار در تعداد حملات می‌انجامد.

افسردگی و از دست دادن حافظه کوتاه مدت که بهره‌وری و شادابی بیمار را نیز تحت الشعاع قرار می‌دهد، از جمله مشکلاتی است که در میان افراد دچار سردردهای مکرر شیوع بالایی دارد.

در انواع سردردهای اولیه، خود سردرد به عنوان عامل اصلی و یک اختلال نورولوژیک شناخته می‌شود و منشا ایجاد اختلال و درد در این سردردها، معمولا به طور دقیق شناخته شده نیست.

سردرد شدید و غیرقابل تحملی که به‌طور ناگهانی رخ می‌دهد

پژوهش‌های معتبر علمی نشان داده‌اند که در بدن افراد مبتلا به میگرن، معمولاً مقدار کمتری «منیزیم» وجود دارد.

به دردی که از سر یا بخش بالایی گردن شروع می‌شود، سردرد گویند. منشا درد بافت‌ها و ساختارهایی است که جمجمه یا مغز را دربر می‌گیرد؛ چرا که خود مغز هیچ عصبی ندارد که باعث ایجاد حس درد (فیبرهای درد) شود.

علائمی چون سرگیجه، تهوع، استفراغ، اختلالات بینایی، اختلالات حسی-حرکتی، نور هراسی، صدا هراسی، خستگی مفرط، اختلال در تکلم و… از جمله این موارد هستند.

به همین دلیل اگر به‌صورت مکرر دچار سردرد می‌شوید و مصرف کافئین­تان بالا است، بهتر است کم‌کم مقدار آن را کاهش دهید.

Report this page